Качество без компромиси!

Обадете се:   София / 0887 61 07 57

Петър Божинов – Барман

Казвам се Петър Божинов и съм бар мениджър на клуб Mancó и Za Zú Слънчев бряг. Занимавам се професионално с барманство от 2015 година и имам редица награди в България и чужбина. От тази година официално съм представител на Биорест за България, като ще ви показвам иновативни начини и работа с продуктите и машините на Sosa Ingredients, 100% Chef, Pavoni Italia и други. Обещавам да ви потопя в магията на коктейлите и важните съставки за постигане на перфектните резултати. Продуктите, които ще ви показвам нямат аналог в България. Като представител на Биорест ще имам възможността да правя демонстрации, обучения, примерни менюта, посещания в заведения, клубове и барове с цел запознаване на персонала ви с богатия асортимент, който предлагаме.

Отличия и защо да ни изберете?

2016г. Най-добър безалкохолен коктейл на България. Второ място БАБ. 🥈
2017г. Най- добър барман на България.
Първо място БАБ 🥇
2017г.  Участник на Световното първенство за бармани Копенхаген, Категория”Коктейл след вечеря” IBA
2018г. Най-добър безалкохолен коктейл на България. Първо място 🥇
2018г. Финалист в състезанието “Барман на годината”, World Class 8️⃣
2018г. Международно състезание за бармани barmenscup Сърбия!
Първо място 🥇
2019г. Състезанието Barmasters2019 на България.Първо място 🥇
2019г. Международно състезание за Бармани barmenscup Сърбия!
Първо място с равен брой точки със Сръбският състезател 🥇
2022г. Първо място на състезанието “Bar Masters” на годината 🥇
2022г. “Бариста на годината” 🥇 и участие на Световно първенство в Италия, Торино

Защо да се доверите на Биорест България и на мен? – Защото нашите продукти и уредите, които предлагаме са се доказали като важна съставка в успеха на много престижни заведения и бармани в цял свят – Sips, в лицето на Симоне Капорале и Марк Алварез, Макс ла Рока, Моника Берг, Ренато Джованони, Агостино Пероне и други.

В България ни се довериха имена като “Manco”, “Za-Zu”, “Burata”, “Cosmos”, “Sputnik”, “Cocktail Bar”, “Memento”, “Baroteque SLON”, “Cohiba Atmosphere”, “Soda Bar”, “Social Cafe Bar”, “Caché Bar” и много други. Те ни се довериха и вече дълги години използват нашите продукти и машини! 

Станете част от магията на нашите продукти! Заявете безплатна демонстранция във вашия бар, заведение или клуб. Останалото оставете на нас!

Искате безплатна консултация?

Свържете се с нас!

Качество, Стил, Вдъхновение

Доверете ни се! Свържете се с нас и нека заедно развием потенциала на вашето заведение. Ще научите нови техники, ще се запознаете с уникални продукти, ще правите впечетляващи презентации. Заедно можем и ще го направим!

Ето и резултатите…

Продукти в кошницата

Add a product in cart to see here!
0