Качество без компромиси!

Обадете се:   София / 0887 61 07 57

Малки Опаковки

Част от любимите ви продукти от серията на Sosa Ingredients в малки опаковки.
Желатини, технологични захари, криспита и още много качествени продукти в гурме опаковки.

Dinara Kasko

Едва ли има сладкар, който да не е чувал за Динара Каско. Премиум серията и́ съчетава изкуството на архитектурата, дизайна и сладкарството. Възползвайте се сега от 12% отстъпка на цялата и́ серия от силиконови форми. Създайте кулинарни шедьоври и се потопете в магията на модерното сладкарство!

Finger Food

Искате нещо готово, хрупкаво и вкусно за вашия кетъринг или декорация? Пробвайте нашите вафлени ядливи листа, които ще пренесат магията на природата директно във вашата чиния. Без изкуствени оцветители и съставки! Директни за консумация.

100% Chef - НОВИ ЧАШИ

Разгледайте невероятните ни нови попълнения в раздел “Чаши” от серията на 100% Chef! Избор, воден от дизайн, технологии, иновативност и креативност, за да Ви насърчи да експериментирате ежедневно в кулинарното изкуство. Създайте пълно сетивно изживяване, за да направите вашите събития незабравими.

100% Chef - Плата, подноси и чинии

Богато разнообразие от чинии, плата, подноси и кутии. Страхотни продукти, които ще задоволят всичките ви очаквания. Всичките продукти от серията на “100% Chef” са ръчна изработка, което гарантира неповторимост и специално отношение към детайлите.

Можем

Заедно.

Имате бар, клуб или заведение и искате да впечатлите вашите гости и клиенти с нещо уникално и иновативно? Не губете време! Свържете се с нас и получете БЕЗПЛАТНА консултация и демонстрация на нашите продукти. Доверете ни се и резултатите ще дойдат веднага!

МАГАЗИН

При нас ще намерите богато разнообразие от продукти подходящи за сладкари, готвачи и бармани. Ние гарантираме високо качество и перфектни резултати!

Sosa Ingredientes

SOSA Ingredients е водещ световен производител и дистрибутор на първокласни съставки за готвачи, сладкари и бармани.

Pavoni Italia

Павони е една от водещите марки в сладкарството и кулинарията в световен мащаб. Едни от най-доказалите се шеф сладкари и готвачи в света се довериха в качеството на тези продукти – направете го и вие!

100% Chef

Избор, воден от дизайн, технологии и креативност, за да ви насърчи да експериментирате ежедневно в кулинарното изкуство.

Dinara Kasko

Премиум серията и́ съчетава изкуството на архитектурата, дизайна и сладкарството.

Готвачи

Подбрани продукти за готвачите – като започнем от серията на “Sosa Ingredients”, предлагащи съставки, с които ще постигнете перфектни резултати и завършим с уреди, машини, чинии и плата от “100% chef” за вълнуващи презентации и работа.

МАШИНИ
ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЯ
SOSA INGREDIENTS

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.

Творчески свят

Предлаганите от нас продукти и оборудване правят възможни модерни и креативни решения за вашия творчески свят.

Тук можете да намерите всичко необходимо за най-съвременните кулинарни техники.

Бармани

Подбрани продукти за барманите – като започнем от серията на “Sosa Ingredients”, предлагащи съставки, с които ще постигнете перфектни резултати и завършим с уреди, машини и чаши от “100% chef” за завладяващи презентации на вашите коктейли.

МАШИНИ
ЧАШИ
SOSA INGREDIENTS

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.

Сладкари

Тук ще намерите продукти, които са подходяши за всички сладкари – професионалисти и любими. Богато разнообразие от силиконови форми, хранителни оцветители, уреди и машини и др. Със сигурност едно обединява всички тези продукти и това е – високо качество!

МАШИНИ
ОЦВЕТИТЕЛИ
СИЛИКОНОВИ ФОРМИ

Показване на 577–588 от 596 резултата

нашите услуги

Независимо дали сте малка сладкарница, павилион за бърза закуска или голям ресторант ние сме готови да ви помогнем. Възползвайте се от нашият опит в изготвянето на менюта или организирането на системи за самоконтрол. Ние сме партньор, на който можете да разчитате!

Биорест България

Т.: +359 887 61 0757
Е.: info@biorest-bg.com
www.biorest-bg.com

А.: София, България
жк. Студентски град,
ул. „проф. Атанас Иширков“ 3 

За контакт

Свържете се с нас лесно и бързо. Ние сме на разположение за всякакви въпроси и коментари.
Не се колебайте да попълнете формата за контакт и да изпратите вашето съобщение.

14 + 10 =

Продукти в кошницата

Add a product in cart to see here!
0