Качество без компромиси!

Обадете се:   София / 0887 61 07 57

НОВО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО

Вече сме и във Варна

ПО-БЛИЗО ДО ВАС

С радост обявяваме, че разширяваме дейността си с помощта на нашите представители в морската столица.

Всички наши клиенти от Варна и Североизточна България ще могат да се възползват от помощта на шеф Калоян Колев и шеф Георги Божков в избора на продукти и тяхната доставка.

ПРЕДСТАВИТЕЛИ ВАРНА

Можете да се свържете с нашите представители на
тел.: (359) 88 559 7757
с въпроси, заявяване на демострация или директна поръчка!

шеф Георги Божков

Има дългогодишен професионален опит зад гърба си, от курсове в Le Cordon Bleu до супер луксозните кухни на The Savoy и Rosewood в Лондон, Великобритания. В момента е директор на всички кухни в Албена.

шеф Калоян Колев

Калоян Колев има над 15-годишен професионален опит в сферата, като винаги е носел в себе си страстта към кулинарията. Богатият му професионален опит води шеф Колев към големи успехи.
Завършва международно кулинарно училище през 2014 г., като по време на обучението си реализира два стажа в чужбина – в “Market by Jean-Georges” в Доха, Катар и в “Jean-Georges Steakhouse” във Вашингтон, САЩ. Още съвсем млад, той има рядката възможност да работи на три различни континента, което му позволява да контактува със и да черпи опит от признати европейски, американски и азиатски готвачи. Преди да се присъедини към екипа на Института по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт, шеф Калоян работи в продължение на 5 години в Норвегия, включително като Су-шеф на Geir Skeie, победител в най-престижното световно кулинарно състезание Bocuse d’or през 2009 година.

Организиран, креативен и иновативен в презентациите, той притежава таланта да използва продуктите и съставките по възможно най-ефективен начин, с минимални разходи и без загуба на време.

Носител на златния медал за „Най-добъ р готвач на годината“ на 11-то Международно кулинарно състезание в Южна Европа, което се проведе в Солун, Гърция, в началото на 2019 г.

– Калоян Колев –

За контакт

Свържете се с нас лесно и бързо. Ние сме на разположение за всякакви въпроси и коментари.

ТЕЛЕФОН ВАРНА: (359) 88 559 7757

Не се колебайте да попълнете формата за контакт и да изпратите вашето съобщение.

Продукти в кошницата

Add a product in cart to see here!
0