Качество без компромиси!

Обадете се:   София / 0887 61 07 57

ДОСТАВКА

 1. При направена от Вас поръчка в нашият електронен магазин, ще получите автоматично потвърждение на поръчката на посочения от Вас e-mail адрес, с което Ви уведомяваме за успешно приета поръчка.
 2. Потребители на електронният ни магазин, които са се регистрирали ще получат автоматичен имейл с данни за достъп до профила си. За всички поръчки ще получават имейл известия за статуса на поръчката си, а именно – потвърждение за получаване на поръчка, уведомление, че поръчката е обработена от наш консултант
 1. Възможните начини за плащане на покупките от сайта са:
 • – В брой при получаване на поръчката – наложен платеж
 1. Доставки се извършват само на територията на Република България.
 1. При наличност на поръчаните продукти, поръчката се обработва и изпраща в рамките на същия работен ден за поръчки постъпили до 15:00ч. в делнични дни, а след този час – до обяд на следващия работен ден. Прилаганата куриерска услугата предполага доставка до 24 часа.

5.1. Поръчки, направени през почивни или празнични дни се изпълняват в първия работен ден след получаването им.

5.2. Поръчки направени до 15:00ч в петък, се обработват и изпращат в понеделник.

 1. Стойността на доставката НЕ Е включена в цената на продуктите, а се заплаща отделно от клиента. Цената за доставка, е включена в общата стойност на поръчката, освен когато са обявени преференциални условия с безплатна доставка.
 1. Доставката се извършва чрез куриерска фирма, с която Продавачът има договорни отношения. Всички поръчки се изпращат със Speedy, по обявени от куриера тарифи. Цената за доставка се формира в зависимост от конкретната куриерска услуга – доставка до адрес на Клиента, офис на куриера или автомат, от теглото на пратката и общата сума за наложен.
 1. За поръчки на стойност до 150,00 лв. с начислен ДДС включително, стойността на транспортната услуга е за сметка на получателя.
 1. Задължение на клиента, когато доставката е до точен адрес е да осигури представител за получаване на пратката.
 1. Посочените цени на продуктите не се влияят от заявеното количество. В случай на поръчки над 500 лева моля свържете се с нас по телефон или имейл, за да получите допълнителна търговска отстъпка.
 1. Ако клиента се откаже от изпратена вече към него поръчка, то той дължи куриерската такса в двете посоки.
 1. Непотърсени и неполучени поръчки до 7 календарни дни, автоматично се анулират.
 1. В случай на констатирани увреждания на опаковката, моля съвместно с куриера съставете протокол, в който да е описано състоянието на опаковката и състоянието на наличното съдържание на пратката. Рекламация относно вида и целостта на пратката се отправят САМО към куриера.
 1. Имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 14 работни дни, при условие че същите не са използвани, не е увредена целостта на опаковката им, имат запазен търговски вид /всички налични стикери, етикети са на мястото си/.
 1. При констатиране на дефектен продукт в срок до 24 часа от получаването му и при не нарушен търговски вид на стоката на опаковката, ние ще Ви го подменим с нов или ще Ви възстановим заплатената от Вас стойност съгласно разпоредбите на чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребител сте заявили правото си на отказ. Транспортните разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя.
 1. При несъответствие на стоката с характеристиките ѝ, посочени на нашият онлайн магазин, ние ще Ви възстановим цялата платена сума , съгласно разпоредбите на чл.59, ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 дни от получаване на стоката по банков път. За което следва да предоставите и Удостоверение от обслужващата Ви банка за банковата Ви сметка.
 1. ПМ2020 ЕООД не приема рекламации, ако клиентът не е предявил същата в присъствието на куриер и ако липсва протокол за нарушена цялост на опаковката на пратката.
 1. След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да я рекламира или да иска връщането ѝ, както и възстановяване на платената сума в предвидените случай в чл. 69, ал.2 от ЗЗППТ

Продукти в кошницата

Add a product in cart to see here!
0